Jujun toukokuun viikkotreenit

2.5. Pussia pitkästä aikaa, sitä erikseen muutama kerta. Rehellisesti sanoen, en muista mitään muuta näistä treeneistä enää :D
 9.5. Käytiin ennen tätä treeniä epiksissä (jei! Tästä tulee oma postaus), joten otettiin aiheeksi keinu.
Halusin siihen alkuopetusneuvot. Juju on siinä mielessä erilainen taas kuin Jippo, että vinkit olivat tarpeen.
- ei anna sen vaan kaahata läpi, lentokeinu here we come!
- palkka edessä (jotta pysähtyy siihen, kts. edellinen) vaikka nyt bäng on opetettu, pitää edetä siitä, se jo osataan
- sivusta keinulle että tulee ylempää ja edelleen suoritustapa oikea.
- (oma huom.) seuraavaksi maksipöydälle pää, siitä koko keinu alas asti ja edelleen namimaatti päässä.

16.5. Opena Sami tällä kerralla, ja rata olikin sitten hänen käsialaa, ja "pikkasen haastavampi" :D Hyviä vinkkejä Samilta koiran linjoista radalla, ja meillä tulikin tässä aiheeksi Jujun "seuraan jalkoja kun kiihdytetään".  Se siis unohtaa tehdä esteet matkalla, ja ryntää vaan jalkojen perään. Eli palkkaa siitä kun suorittaa esteet. Minun suoritustapa ei muutu, ei saa alkaa auttamaan helpottamalla, muuten muuttuu taas asia mitä treenataan! Muista! Rengas onnistuu jo hyvin liikehäiriössä, jesh!


23.5. Viime viikolla tehtiin sitten rataa, mun valssi auttamatta myöhässä. Se pitää alkaa tekemään ihan hiton paljon aiemmin kuin Jipolle. Saa Jujun käännökset paremmiksi. Esim. tuo kohta 14-17, vien aivan liian lähelle kuuttatoista, ja se saa Jujun kaarroksen ihan hirveän suureksi. Tämä pitää sisäistää nyt heti alkuun. Koska Jippo on enemmän sellainen, että sen kanssa pitääkin vähän juosta, mutta Juju ei.

Itsenäisesti käyty treenaamassa keppejä paristi viikossa ja keinua muutama yksittäinen kerta. Tuon Lotan vinkkijutun jälkeen kaksi kertaa, ekalla edelleen bäng-mutta ylempää, niin että tulee sivusta eikä ala nopeuttamaan omaa liikettään liikaa. Se sujui ihan ok, nou problem. Juuri äsken tehtiin sitten niin, että maksipöytä, siihen putkenpaino ja keinunpää. Tässä liikettä tulee jo paljon enemmän. Sitä ei saa yhtään nostella mihinkään, omaehtoinen tekeminen on sille ehdottoman tärkeää. Eli sen pitää itse päättää että se menee keinulle ja hyppää sinne pöydälle. Myös houkuttelu on äärettömän epäilyttävää. Ihan samanlaista kuin Cassulla tämä käytös, edelleen väitän että se johtuu siitä, että ne on meidän koirista ainoat jotka oikeasti ajattelevat mitä ovat tekemässä. Ja ovat ne viisaat yksilöt :D Se kyllä meneekin ihan fine, kunhan ei vaan "pakoteta" nostamalla. Tänään jo heti ekassa treenissä saatiin toivottu suoritustapa aikaiseksi. Tällä siis jatketaan muutama kerta. Sitten pöytä vaihtuu minipöydäksi.

Kepeille tänään helppoja ensin, viime viikolla ei ehditty käymään yhtään itsenäisesti. Sitten yhden hypyn kautta umpi-ja avokulmaan. Sekä mun liikehäiriöllä että yksinään. Tämä meni myös hyvin, alun parin ohijuoksun jälkeen. Niinjuu, ja tulihan testattua että juoksuhousuissa voi treenata. Ei tunnu missään.




Kommentit